Thursday, September 17, 2009

Újságíróknak !






















(ez a kép Kudász Gábor Arion segítségével készült)

Tehnica Schweiz / László Gergely és Rákosi Péter bemutatja

II. Dunaújvárosi Garázsfesztivál!


2009. szeptember 18-19. A régi helyszínen, a régi jó hangulatban és új, kibővült programokkal várnak minden szórakozni vágyót egész nap szeptember 18-án és 19-én a dunaújvárosi Béke téri Garázssorra (a Vasmű főkapu és a Béke téri kapu között)!

A Garázsvárosban mindkét nap szabadtéri színpadon és garázsokban rendezett koncertek, DJ-garázs, Garázsrádió, Garázsmúzeum, BMX-garázs, Chill-garázs, Zajzenei Garázs, és sok egyéb érdekesség és izgalmas program várja egész nap a kicsiket és nagyokat, idősebbeket és fiatalokat egyaránt.

A programot színesíti a szeptember 19-én szombaton délután 3 órakor a Városháza térről induló felvonulás a Garázssorra! A szervezők kérnek minden érdeklődőt, hogy ne tartsák vissza a késztetést és nyugodtan vegyenek részt a mazsorettek, fúvószenekar, zsonglőrök és a fellépők közös bemutatkozásán!

Bővebb információ, programok érdekességek: www.garazsfesztival.com www.garazsfesztival.blogspot.com

Érdeklődni személyesen az alábbi emailcímen és telefonszámon lehet, Sipiczki Janka programkoordinátornál: garazsfesztival@gmail.com, +36 30 8236566

A program a „TE ITT ÁLL” public art program és a „Párhuzamosok találkozása“ esemény-sorozat keretében kerül megrendezésre. A fesztivál az Oktatási és Kulturális Minisztérium által támogatott országos Public Art pályázat keretében, jött létre. A pályázat ötletgazdája és lebonyolítója a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus (MMIKL) szakmai az Európai Unió Kultúra keretprogramjának és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásávaligazgatósága, a Képző- és Iparművészeti Lektorátus (www.lektoratus.hu).

Együttműködő partnerek:KMI - Kortárs Művészeti Intézet

Impex – Kortárs Művészeti Szolgáltató

No comments:

Post a Comment